REGJISTRIMI I FLAMURIT TË ISHUJVE KUK PËR ANIJET - nga 3000 €

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-cook-islands

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË ISHUJVE KUK PËR ANIJET - nga 3000 €

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Ishujve Kuk

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Ishujve Kuk

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Ishujve Kuk

Regjistrimi i flamurit të Ishujve Kuk

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Ishujve Kuk?

rc-cook-islands
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Ishujt Kuk me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi në Ishujt Kuk është i vlefshëm për 1, 3 ose 5 vjet.

Çmim të ulët

Çmim të ulët

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Ishujve Kuk.

E vlefshme kudo!

E vlefshme kudo!

Regjistrimi i Ishullit Kuk është i vlefshëm dhe i njohur në mbarë botën

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk ka asnjë kufizim të kombësisë së anijes për t'u regjistruar në Cook Island

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, barebar dhe komercial.

Privat, Bareboat & Tregtare

Pa vrojtim anijesh

Nuk ka nevojë për një studim të veçantë për jahtet e kënaqësisë nën 24 metra

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Ishujt Kuk të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë pune. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Ishujt Kuk dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i anijeve në Ishujt Kuk

3000 EUR
.
Cook Islands private yachts are permitted to stay in EU waters for up to 18 months under the temporary importation (TI) scheme, then they must exit for at least one day, then they can return.
.
Vessels can be registered for one, three, or five years.
.
For pleasure yachts under 24 meters, no separate survey is required, the owner completes the safety survey and equipment list himself.
  RENDOS TANI
Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

  • card visa
  • card mastercard
  • card american-express
  • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

  • Kopje e Dëshmisë së Pronësisë/Faturës së shitjes
  • Kopje e pasaportës/ID
  • Informacioni i varkës (Makia, modeli, viti i prodhimit dhe numri i identifikimit të trupit (HIN))
  • Lista e pajisjeve të sigurisë (të tilla si xhaketa shpëtimi, flakë zjarri dhe aparate zjarri)
  • Vërtetim sigurimi

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Ishujt Kuk

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Ishujt Kuk?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Ishujve Kuk?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin në Ishujt Kuk?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Ishujt Kuk?
A duhet të bëjmë kontrollin fillestar?
Cili flamur lejohet të valojë në një varkë me regjistrim në Ishujt Kuk?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?

Merrni një ofertë pa detyrime për Ishujt Kuk Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner